donderdag 1 oktober 2009

Las Vegas - Bischop * ?? miles*

Vandaag weer eens lekker uitgeslapen in ons lekkere luxe hotel :-). Lekker gezond ontbijtje, we hebben de muesli met yoghurt ontdekt. En op pad. Het was een lange dag, veel de auto aan de binnenkant bekeken.

Na een blik op de kaarten. Dingen afwegen. Hebben we besloten om via Death Valley naar Yosemity Park te rijden. We hadden graag nog Sequoia Park gezien. helaas, aar moet je helemaal voor omrijden. Is namelijk alleen via het westen te bereiken. En ja, Death Valley ligt ten oosten.

We zijn via Death Valley naar Bishop gereden. Al in Sedona gehoord dat ze hier een lekkere bakker hebben. Nou das een mooi excuus om hier te zoeken naar een hotel.

Death Valley ws vooral, death. Er groeit echt niets. Het lijken wel bergen van gebruikt asfalt. Je kan er niets mee. Geen vogel gezien, geen boompie, geen water, niets. De kleuren wisselen af tussen zwart, rood en in het dal spierwit. De temperatuur wisselt enorm in de bergen. Denk zelfs aan een bord onderweg waar je geadviseerd wordt om de airco uit te doen, omdat je motor anders te warm wordt. Hoogtes van 6000 feet tot -190 feet. Voor het eerst een stuk kouder. In het stadje in het park nog wat souveniertjes gekocht, voor de thuisblijvers :-).

Nu is de wasman de was aan het doen. Hopen dat het morgen droog is.........

2 opmerkingen:

Unknown zei

Nou, Pien, zo te lezen vermaken jullie je daar prima!
Lekker genieten nog even!

kusjes

Anoniem zei

wat goed dat Danny met jullie meereist en voor t eten zorgt, komt hij ook mee naar nederland ??
Heeel lief dat je ons zo laat meegenieten. jammer hé dat t aftellen alweer begonnen is, maar er zijn nog een heleboel dagen..
lfs...