woensdag 30 september 2009

Las Vegas

Na wat uitslapen ontbijten bij Danny's. Ze hebben er wel 4, haha. Daarna de koelte opzoeken bij het zwembad. Waar we vooral wind vinden. Kan die fohn op stand 80 ook uit ajb? Het is even wennen, maar het went. Na een tijd verhuizen we naar het andere zwembad, omdat de warmte niet went. Hadden we al verteld dat het zo warm is!!

De middag bestaat uit shoppen. Bij las vegas zijn meerdere outlet shoppings en dus stappen we de auto in. Voor we het weten zitten we net buiten Vegas en bij allemaal winkels. Eerst lekker eten....Burger King. Ach ja, je moet wat. Was wel lekker, maar toch... Toen voor Pini mooie kleertjes gekocht. Mooie winkel en kost echt niets. We hebben zelfs een pakje voor halloween, haha!! Ook nog een nieuw boek voor mij, want ja een paar uur bij het zwembad en mijn boek was alweer uit.

De fonteinen bij Bellagio doen het deze avond niet. De windkracht is zo groot, dat ze het niet aandurven. Binnen is het ook leuk. Wat een mooi hotel!! We doen ook deze avond weer mee met de avondvierdaagse. Lekker stuk lopen. Op naar de M&M store Gistern kon ik natuurlijk weer niet kiezen en dus vandaag de herkansing. Nico helpt en voor we het weten hebben we 2 mooie souvenirs. Erg leuk en vrolijk. We eindigen de avond in de eiffel tower. Wat een prachtig uitzicht over de stad. En het hotel, het is net of je op een mooie dag door parijs loopt. De plafonds zijn omgetoverd tot een mooie blauwe lucht. Niet te geloven gewoon. De jackpot bij de ingang staat op 3.000.000 dollar.....

De bus die je over de gehele strip brengt een attractie op zich. Het duurt lang. Je ziet de newlyweds in de witte jurk, mensen van 102 vieren hun verjaardag met een hoedje. Meezingen wordt gewaardeerd. De buschauffeur is wel erg gesteld op veiligheid. Soms kunnen ze het gaspadaal niet vinden en doen ze mee aan het guiness book of records, hoeveel toeristen passen in een bus. Kaartje nodig? Kan je kopen of krijgen. Al ej geluk hebt teminste, wij kregen er zo een paar :-)

Geen opmerkingen: