zaterdag 3 oktober 2009

Oakdale - San Francisco *97 miles*

De weg naar SanFrancisco is net een dor teletubbie-land. Veel heuvels met daarop dor gras. De afwisseling in landschap is echt leuk. Voor we het weten rijden we weer op 10-baans wegen. Over de brug en zijn we al rond lunchtijd in SF.

De lonelyPlanet weet een leuk hotel. Nou, dat is het zeker. Het zijn hotelkamers aan een binnenlaatsje. Met allemaal kleurrijke bloemen en dus een heerlijke geur. Gelukkig hebben ze nog een kamer. Een prinsessekamer zelfs! Met eigen trapopgang, keukentje, slaapkamertje. Gewoon erg romantisch in deze Italiaanse sfeer :-). En dat in SF.

Terwijl ik even een uurtje voor de tv lag.... Oke, ik lag te slapen. Was Nico alvast de omgeving aan het verkennen. Is de zee om de hoek. En the golden gate bridge ook. We zitten dus hartsikke goed. Alcatraz oook gezien.

Zonet saampies door de stad gestruind. Eerst met openbaar vervoer naar china town. Altijd leuk die drukte met die chinezen. En hun winkels vol met fruit, groente en eng vleees. Op zoek naar Dumplings. Want ja, terwijl geleerd te hebben in China hoe ze te maken, is me dat nog steeds niet gelukt. De dumplings waren niet wat ik gewend was met Krista. Dus toch nog maar een keer dumplings maken met Krista :-).

In een verkeerde bus stappen is ook altijd leuk. Zeker als het koud is. Ja het is niet te geloven. Hoe kan het nou koud zijn? Brrrr. Bus de verkeerde kant op genomen. Vervolgens bij Fisherman's Warf op zoek naar een leuke tour. Maar hoe leuk ze ook zullen zijn. het was te koud!!

Snel op zoek naar onze bus. Op weg naar ons romantische hotelletje. Waar mijn lieverd warme chocomel voor ons maakt. Waar we met een lange broek en sokken en dichte schoenen eitjes gaan kopen voor morgenochtend. Kunnen we lekker eitjes koken. Mmmmmm

1 opmerking:

Anoniem zei

goede morgen haha... waren de eitjes lekker ?? hier ook al best koud vooral savonds... dit weekend stormverwachting...
ik vind dat pini al heel leuk kan schrijven...
kan nog steeds alles in de koffers of toch al een grote nieuwe gekocht ?
heb t leuk samen, jullie zijn inderdaad een top-team.
lfs