donderdag 8 oktober 2009

Morro Bay - Santa Barbara

Bij de Italiaan gehoord dat er in de baai otters zijn. De moeten we natuurlijk zien als we wakker zijn en ontbeten hebben. Zo mooi om te zien. 2 beestjes die leker in het water aan het spelen zijn.

Gisteren al een erg leuk kunstwinkeltje gezien en daar nog even gaan kijken. Leuke dingen. Ook wat gekocht :-). En de tip om het laatste stuk richting Santa Barbara niet via de 101 te rijden. Komt goed uit want we waren de bochten wel zat eigenlijk. De alternatieve route is inderdaad erg mooi. Ontzettend veel groen. Mooi. Micheal Jackson zijn land moet hier ook ergens liggen. Niet gezien echter.

Santa Barbara is mooi. We vinden een mooi hotel aan de kust (Cabrillo inn) met uitzicht op zee. Daarna lekkere nacho's/salsa/quacamole op de pier!! Nico duikt de oceaan nog even in. Brrrr. Held van de dag!! Lekker eten in downtown. Erg leuk stadje hier. Gemoedelijk, rustgevend en overal bloemen. Gezellig!

We eten bij Joe's. Heerlijke mashed potatoes. En fish. Lekker! Lopen daarna nog wat door de stad en weer op naar de Inn. Mensen zijn hier weer aardig. Mooie zonsondergang. Mooie dag!

Geen opmerkingen: