vrijdag 25 september 2009

Sedona - Grand Canyon ??miles

Eerst lekkere broodjes kopen bij de bakker. Onze koelbox die al 2 dagen meegaat. Ja. De koelbox is heilig :). Binnen een paar minuten ziet de waterman dat wat ie zo mooi vindt.En ziet mevrouw GPS (that would be me) een prachtige plek om te gaan ontbijten. Wat een uiticht. Zo zitten we tussen 8-9 heerlijk aan ons ontbijt. Ja, we hebben uitgeslapen, wat een luxe!!

Binnen elkele minuten gaan we van alleen rotsen naar loofbomen en naaldbomen, En meteen een heleboel. Voor het eerst zitten we in het bos. Zo mooi. Wat gaaf al de verschillende landschappen die we doorgaan.

De Grand Canyon komt al snel. Na een 2,5 uur rijden rijden we het terrein op. Op zoek naar een hotel. Al snel weten we wat moois te vinden. Een lodge in het bos. Een lunch met een prachtig uitzicht en een stel eekhoorns. 4 uur lang gaan we van uitzicht naar uitzichtpunt. Van punt naar punt, met bus of per voet, waar je maar zin in hebt. Goed geregeld. Al hadden we misschien wel gehoopt op een kabelbaan naar de rivier. Of op restaurantjes met uitzicht met wijntjes en biertjes, Stukjes brie. Te commercieel? Oh ja, er komen natuurlijk al 6 miljoen mensen uit heel de wereld ;-). Zien we in de verte de Colorado River stromen. Lopen de Extra Bic Mac’ers om ons heen. Het is opeens duidelijk waarom de hotelkamers 2 kings hebben staan ;-).

We nemen een lekkere steak en een nog lekkerder ijssie. Mmmmm. Geen idée wat we morgen gaan doen. Naar het Noorden, that’s all we know.

Geen opmerkingen: