maandag 17 oktober 2011

Laatste

Aangekomen op het laatste eiland. Hier is het heel erg warm, benauwd vooral. Dat was gisteren ook al zo en vervolgens dikke regenbuien en onweer.

Dit is een erg mooi eiland en het totaal bestaat uit 99 eilanden. Erg groen, mooi om te zien toen we met de boot aankwamen varen. De stranden zijn prachtig wit en het zeewater is helder. Helaas spotte nico meteen al een kwal en dus maar niet de zee ingegaan.

Het hotel is onbeschrijfbaar. Azische stijl woningen nabij water met kleine rode dakpannen. Erg mooie sfeer. Het is hier zo warm dat we echt heel rustig aan doen. Erg grote zwembaden. En een erg grote patio bij onze kamer boven het water.

Nico vind de hagedissen die nu 3 meter boven ons hoofd zitten geweldig. Ik vind het maar niets. Ze zitten aan de onderkant van ons dak van de patio. Gelukkig zijn ze niet erg groot. Ik hoop maar dat ze niet kunnen springen. Dat hun poten superlijm bevatten en dat ze onze deur naar de hotelkamer niet weten te vinden.

Vanavond een dikke zomerse regenbui. Dikke druppels water en dat duurt dan ongeveer een 15-30 minuten. Dat gaat samen met onweer. Joy en nico hebben zelfs al even in de regen gezwommen. Joy is voornamelijk op zoek naar kroko's (krokodillen). Wat dus die hagedissen zijn of salamanders. Salamanders, grote, zaten hier bij het water. Gaat ze ze roepen: kroko! Kroko!?? Kroko!!! Maar helaas. Ze luisteren niet naar joy.
Sinds 2 dagen (als ze precies 20 maanden is) weet ze dat zij joy is. En zegt ze: nee joy wil niet slapen. Sap is van joy. Geweldig!!

Het strand is erg wit en ligt bezaaid met meer dan veel schelpen.

Nu genieten van onze drankjes op de patio!

Geen opmerkingen: