vrijdag 7 oktober 2011

dag 1 en 2

Op woensdag tegen zevenen vertrokken naar Schiphol. Om 12 uur vliegen. Helaas, 2 uur later vertrok het, in reparatie zijde, vliegtuig pas.
Gelukkig wel wat tijd ingehaald in de lucht, tegen half 8 in KL. Gelukkig zat het vliegtuig niet helemaal vol en hadden we 4 stoelen tot onze beschikking.
Dat was heerlijk. Joy kon lekker slapen tussen ons is. IN KL een bus weten te vinden naar de hoofdstad en vervolgens een klein busje naar het hotel.
Toen naar de "zee" (zwembad) en verder vrij weinig gedaan.
 
We zitten hier in een bouwput. Overal waar je kijkt is er wel wat te repareren. En je ziet geen kind op straat. Geen een. Geen buggy's niets. We snappen nu waarom!
De stoepen zijn hier niet gemaakt voorvoetgangers. Ik weet niet waarvoor wel, maar een ding is zeker, niet voor voetgangers. En al helemaal niet voor voetgangers met een babywagen bij zich :(
De stoepen zijn soms wel 30/40 cm hoog. En dat is als je geluk hebt. In de meeste gevallen is er niet eens een stoep. En waan je jezelf door rijen met auto's door. Vandaag
naar het grote park geweest. Daar zou joy kunnen zwemmen en spelen. En dat kon gelukkig. Park KLCC was mooi aangelegd en heerlijk voor kinderen om te spelen.
EEn groot ondiep water met mooie blauwe tegels en een grote speeltuin.
 
Joy is geweldig. Die heeft de uren in het vliegtuig prima doorgebracht. Het wachten vondt ze niet erg. Het vliegen vond ze niet erg. Ze vond het "leuk" "vliegen vakantie maleisie".
Ze heeft televisie gekeken, wat rondgelopen, wat geslapen, wat gegeten en verder voornamelijk lekker op haar stoel gezeten. Raar eigenlijk dat de uren zo snel zijn gegaan als jze zo weinig heeft gedaan.
Ze heeft 3 uurtjes savonds geslapen en was daarna weer de altijd vrolijke joy. Kletsen, nog beetje plakken. Beetje eten. Vannacht was zo om half 11 wakker. Damn!
Gelukkigbleef ze lekker liggen toen we zeiden dat ze nog moest slapen. Ze heeft nog een beker water gehad en is ergens in de nacht zonder te mopperen blijkbaar weer in slaap gevallen.
Volgens nico is ze wel een uurtje of 3 wakker geweest. Om 8 uur waren we wakker. Eten wil ze niet. Wel drinken en naar de Zee.
 
KL hoeft wat ons betreft nooit weer want er is hier geen bal te doen. Hotel en ontbijt zijn prima (we zitten in een suite omdat we een uur bij hetz wembad op onze kamer moesten wachten),
maar we zijn blij als we zondag weg kunnen. Gelukkig kunnen we wel wat acclimatiseren. En dat is ook belangrijk. Straks heerlijk naar de "Zee"
 
 
 

Geen opmerkingen: