maandag 10 oktober 2011

Cameron highlights

Kl hebben we verlaten na nog een dagje in het park geweest te zijn. temperatuur was daar heerlijk. Verder hebben we in kl nog 2 avonden heerlijk gegeten, met nog lekkerdere taartjes!! Waar joy ook vocht om zoveel mogelijk taartjes te eten ;)

We hebben de gehuurde auto laten staan en zijn met de bus naar de CH gegaan. Kunnen we lekker kijken naar de mooie natuur en bomen. Laatste 60 kilometer waren een bocht of 478 voor we boven waren. Onderweg was veel zand van de bergen op de weg gevallen omdat delen van de weg inzakken door de zware regenval. Denk dat er wel 20 van deze punten onderweg waren.

Tanah Rata is een klein gezellig dorpje met veel restaurants en winkeltjes. En gisteren heerlijk gegeten.... Mmmmmmmm!!! Eten voornamelijk lekkere gevulde naans, saté, gebakken banaan :)

Vanochtend een rondtour gemaakt in de buurt. Naar de theeplantages, de hoogste berg op 6666 feet, de butterfly farm (met vooral andere dieren). Joy was er gek op de slangen en vond het geweldig dat nico een hele grote schildpad vasthield. Het seizoen is allang voorbij, in het dorp zijn enkele toeristen, maar vooral Maleisische mensen die hier even zijn. De tour vanochtend was dan ook een private tour.

Joy doet het erg goed. Ze vind het allemaal prima en vind de aandacht die ze krijgt van de mensen geweldig. Ze leert elke dag veel extra woorden en zegt yes, thankyu, no en ook nog op het juiste moment. Hallo meneertje is ook favoriet. Verder papegaait ze nu alle woorden na en worden de zinnen langer en langer. Slapen gaat goed (geen jetlag gelukkig) en sinds we een pot nutella hebben gekocht eet ze ook eindelijk wat :). We proberen elke dag een speeltuin te bezoeken zodat ze kan lachen met de kindjes, vind ze heerlijk.

Zojuist nog even het dorpje door geweest en naar de waterfalls gelopen. Joy slaapt dan lekker in haar wagentje, want slapen wou ze vanmiddag niet. Was tentjes aan het maken in haar bed, zodat ze daar met haar knuffels in kon spelen. Morgen met de bus naar penang. Een dikke week rust aan zee. Heeel heeel heeeel veeeel zin in!!!

Geen opmerkingen: