zondag 16 oktober 2011

Heerlijk!!

Op penang is het echt vakantie. We zijn de hele dag bij het hotel. 'S ochtends lekker ontbijten, verse broodjes, wentelteefjes, wafels, pannenkoeken, verse sappen, eieren, hagelslag. Mnmmmmmmmm.

Daarna gaan we lekker zwemmen of spelen op het strand. Joy wou eerst de hele dag wel zwemmen, nu wordt dat steeds minder. Ze is liever op het strand. 'S middags lunchen op het balkon met prachtig uitzicht op zee. Dat hadden we de eerste nacht niet. Toen hadden we een andere kamer..... Waar we opeens om 23 uur erg veel lawaai op de verdieping boven ons maakten??? Het dak bleek later. Het was zon lawaai dat we afgewisseld wel zeker 5 keer bij de receptie hebben gestaan. De verklaring: ze zijn bezig met loodgieterswerkzaamheden (?????). Elke keer zouden ze 'zo ophouden'. Om 4 uur was het denk ik stil. De kamer gingen we voor deze nacht niet betalen, dat was ins wel duidelijk. Na het ontbijt de vlgd dag lag er een briefje onder de deur, of we ons bij de manager willen melden. De kamer hoefden we inderdaad niet te betalen en we mochten gratis naar een andere kamer. Met balkon en uitzicht op de zee. PRIMA!!!

Smidsags slaapt joy lekker, is nico aan het werk op het balkon en lig ik in de mooie tuin beneden met een warm briesje vanaf de zee boeken te lezen.

Gisteren een heerlijke massage gehad in een prachtig huisje zonder ramen in de tuin, uitzicht over zee. Dat voelt wel erg luxe met het geluid van de golven.

De eerste dagen hebben we hier bij het hotel gegeten. Aan het strand bbq'en. Gisteren bij de lokals in de hawker stalls. Allemaal eettentjes aan de rand en in het midden tafeltjes met een nummertje. Je besteld bij de kraampjes wat lekkers, geeft je tafelnummer en na een tijdje krijg je heerlijk eten en betaal je. Natuurlijk ook hier weer heerlijke verse sappen! En de saté en de loempia's, mnmmmmmmmm!!!! De kinderen helpen druk mee. Ze noteren de bestelling en brengen het rond. Wel erg knap dat een jongetje van amper 6 zonder problemen in het Engels een bestelling noteert en deze even later bij je brengt, en dat hij ook goed geld kan teruggeven. We waren onder de indruk.

Smiddags haalt nico altijd gebakken banaantjes aan de overkant van de weg.

Joy vind het heerlijk. Die vind het blijkbaar de normaalste zaak van de wereld dat er veel mensen zijn met het ontbijt. Ze slaapt heerlijk. Yes please vind ze hilarisch om te zeggen. Ze aapt nu namelijk elk woord van ons na. De parasailers vind ze prachtig. Ook kijkt ze gefasineerd naar de douche die een waterscooter heeft (na 5 min snapten we eindelijk wat ze bedoelde).

Dit is het laatste dagje hier. Morgen al erg vroeg met de boot naar langkawi voor een paar nachten.

Geen opmerkingen: